Axis Communications Academy

Norge

Start din pedagogiske reise her

Din academy

Optimaliser læring, maksimer mulighetene

Lær veien til suksess

Gjennom en kombinasjon av presentasjoner og praktiske øvelser gir våre kurs deg både grunnleggende og avanserte ferdigheter.

Vår opplæring gir deg konkurransefortrinn som lar deg holde deg oppdatert og jobbe med nettverksprodukter, systemdesign og installasjon på høyeste nivå.

 

När ni registrerar er till en kurs kommer ni behöva skapa ett MyAxis-konto, om du inte redan har ett. Sedan kan ni gå in och välja vilka kurser ni vill anmäla er till. Om ni har några frågor går det bra att kontakta oss academy@axis.com

 

Nyheter

Ikke gå glipp av siste nytt

Utforska klassrummet

Klassrumskurserna som erbjuds är designade för att vara en blandning av teoretiskt och praktiskt lärande med Axis utrustning. Kurserna, som varierar mellan halv- och heldagar, är i allmänhet baserade på vårt huvudkontor i Lund, Sverige och kan kombineras med en rundtur i vårt Axis Experience Centre.

Läs mer

Utvidga dina vyer med Axis online event

Anslut till våra online event för att höra Axis ämnesexperter och gästföreläsare som delar med sig av sin kunskap om de senaste trenderna i säkerhetsbranschen. Interagera med dina värdar, skicka in dina frågor och få tillgång till ämnesrelaterade länkar och resurser.

Läs mer

Lär dig i egen takt

Self Paced Learning-alternativ är utmärkta för att få översikt över ett ämne på egen hand. Dessa alternativ finns tillgängliga online, när det passar dig. 

Läs mer

Schema

Kursschema

Kursnamn Location Datum Tränare Format Registreringslänk
Get to know AXIS Site Designer Teams/Webex 20 Sep Martin Sjödahl Virtual Classroom Register here
Axis Video Analytics Teams/Webex 26 Sep Martin Sjödahl Virtual Classroom Register here
AXIS Camera Station Fundamentals Teams/Webex 27 Sep Martin Sjödahl Virtual Classroom Register here
Network Audio Fundamentals Teams/Webex 4 Okt Dennis Montalvo Barthelemy Virtual Classroom Register here
Network Video Fundamentals Oslo 5-6 Okt  Martin Sjödahl Classroom Register here

För att se alla planerade utbildningar för Sverige, var god se kalendern i LMS. Du behöver ett MyAxis konto för att kunna se kurskalendern samt för att registrera dig. 

Allmän info

Platsinformation

Lund, Sverige

Axis Communications 
Gränden 1 
223 69 
Lund

Visa på kartan

Technical Trainers

Dennis Montalvo Barthelemy

Nordics Technical Trainer
Sales Engineering & Training NE

Dennis är teknisk tränare på Axis Communications med över tio år som arbetar inom olika pedagogiska områden. Hans erfarenheter har gjort honom till en skicklig tränare och han tycker om att använda sina färdigheter för att utbilda våra partners i användning och förståelse av våra fantastiska produkter. Dennis har god social förmåga som hjälper honom när han utbildar och han värdesätter utbyte av kunskap och erfarenheter med människor i sin omgivning.

Martin Sjödahl

Technical Trainer & Sales Engineer – Nordics
Sales Engineering & Training NE

Martin är teknisk utbildare och säljingenjör, som brinner för teknik och tekniska lösningar. Detta intresse lägger också grunden för de utbildningar Martin levererar där han utbildar efter mottot ”sluta aldrig lära in, för livet slutar aldrig lära ut”. Han ser fördelar med att fördjupa sina egna kunskaper från engagemanget hos deltagarna under utbildningarna på samma sätt som han älskar se polletten trilla ner hos sina elever.

Kontakta oss

Kontakta oss

För frågor om Axis Communications Academy utbildningar, vänligen kontakta din lokala säljrepresentant:

Frida Hjortronsteen

E-mail: Frida.Hjortronsteen@axis.com 
Telefon: +46 70 949 74 98