Axis Communications Academy

Suomi

Aloita oppimisseikkailu

Sinun Academy

Maksimoi oppiminen, maksimoi mahdollisuudet

Vie tietosi uudelle tasolle

“Axis Communications Academy tarjoaa kattavaa ja ammattimaista videovalvontatietoa, koulutusta ja näkemystä. Axis Communications Academy antaa tietoturva-alan ammattilaisille mahdollisuuden suunnitella, asentaa ja konfiguroida älykkäämpiä videovalvontaratkaisuja kenelle tahansa loppuasiakkaalle omistautuneen korkeasti koulutettujen kouluttajien tiimimme, dynaamisten oppimismenetelmiemme ja monipuolisen kurssitarjonnan avulla.”

Kurssille ilmoittautuessasi tarvitset MyAxis-tilin. Tällä tilillä voit tarkastella kaikkia saatavilla olevia kursseja ja rekisteröityä. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä akatemiaan liittyvissä kysymyksissä osoitteessa academy@axis.com.

Uutiset

Älä jää paitsi tuoreimmista uutisista

Tutustu luokkahuonekoulutukseen

Luokkahuonekurssimme on suunniteltu yhdistelmäksi teoreettista ja käytännön oppimista Axis-laitteilla. Kurssit, jotka vaihtelevat puolen ja kokonaisen päivän välillä, sijaitsevat yleensä pääkonttorissamme Lundissa, Ruotsissa ja ne voidaan yhdistää Axis Experience Center -kierrokseen. Suomen luokkahuonekoulutukset sijaitsevat pääsääntöisesti Vantaan toimistomme välittömässä läheisyydessä.

LUE LISÄÄ

Laajenna visioitasi Axis Online Eventsin avulla

Liity online-tapahtumiimme kuullaksesi Axis-aiheiden asiantuntijoita ja vierailevia puhujia jakamassa tietojaan tietoturva-alan uusimmista trendeistä. Ole vuorovaikutuksessa tapahtumien isäntien kanssa, lähetä kysymyksiä ja pääset käsiksi aiheisiin liittyviin linkkeihin ja resursseihin.

LUE LISÄÄ

Opiskele omaan tahtiin

Self Paced Learning -vaihtoehdot ovat hyviä, kun haluat saada yleiskatsauksen aiheesta itse. Nämä vaihtoehdot ovat saatavilla verkossa, kun se sinulle sopii.

LUE LISÄÄ

Aikataulu

Kurssien aikataulut

Kurssin nimi
Sijainti
Päivänmäärä 
Kouluttaja
Opetusmuoto
Rekisteröidy
Get to know AXIS Site Designer Teams 12 Jun Martin Sjödahl Virtuaalinen luokkahuone Rekisteröidy täällä
Network Video Fundamentals Vantaa 5-6 September Dennis Montalvo Barthelemy

luokkahuone

Rekisteröidy täällä    
AI Based Video Analytics and AXIS Object Analytics Vantaa 7 September

Dennis Montalvo Barthelemy

luokkahuone Rekisteröidy täällä
AI Based Video Analytics and AXIS Object Analytics Vantaa 31 October Martin Sjödahl luokkahuone Rekisteröidy täällä
Network Video Fundamentals Vantaa 5-6 December Martin Sjödahl luokkahuone Rekisteröidy täällä
Tiedot

Sijainti 

Lund, Sweden

Axis Communications 
Gränden 1 
223 69 
Lund

Katso kartalta

Vantaa, Finland

Clarion Hotel Aviapolis
Karhumäentie 5
01530 Vantaa
Finland
 

Katso kartalta

Tekniset Kouluttajat

Dennis Montalvo Barthelemy

Tekninen kouluttaja - Pohjoismaat
Myyntitekniikka & koulutus NE

Dennis on Axis Communicationsin tekninen kouluttaja, joka on työskennellyt yli kymmenen vuoden ajan eri pedagogisilla aloilla. Hänen kokemuksensa ovat tehneet hänestä taitavan kouluttajan, ja hän nauttii taitojensa käyttämisestä kouluttaakseen kumppaneitamme hämmästyttävien tuotteidemme käytössä ja ymmärtämisessä. Dennisillä on erittäin hyvät ihmistaidot ja hän arvostaa tiedon sekä kokemusten vaihtoa ympäristönsä ihmisten kanssa.

Martin Sjödahl

Tekninen kouluttaja ja myyntiinsinööri – Pohjoismaat
Myyntitekniikka & koulutus NE

Martin on tekninen kouluttaja ja myyntiinsinööri, joka on intohimoinen teknologian ja teknisten asioiden ratkaisuissa. Tämä kiinnostus luo perustan myös hänen opetukselleen. Martin kouluttaa mottonsa mukaan "älä koskaan lopeta oppimista, koska elämä ei koskaan lakkaa opettamasta". Hän näkee oman tietonsa syventämisen hyödyt osallistujien sitoutumisesta koulutusten aikana, samalla tavalla kuin hän nauttii näkevän oppilaidensa oppivan.

Contact us

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää Axis Communications Academyn koulutuksesta ja kursseista, ota yhteyttä paikalliseen myyntiedustajaasi:

Miro Mäkelä

Sähköposti: miro.makela@axis.com
Puhelin: +358 40 779 6800